Comunicate‎ > ‎

Administraţia Miculescu cheltuie aproximativ 150 000 euro pentru supravegherea angajaţilor din Radioul Public!

postat 22 mai 2013, 03:41 de Office Mediasind   [ actualizat la 22 mai 2013, 05:57 ]
Seria deciziilor controversate din Societatea Română de Radiodifuziune pare să nu aibă sfârşit. După ce a păgubit cu aproximativ 25 % drepturile salariale ale angajaţilor din radioul public prin semnarea unui contract colectiv de muncă sub drepturile minimale prevăzute în Contractul Colectiv din Mass-Media, după ce a votat un Regulament care pune botniţă angajaţilor, încalcând libertatea de exprimare şi Legea avertizorului public, după ce l-a concediat pe liderul sindical şi reprezentantul salariaţilor în Consiliul de Administraţie al SRR, Adrian Moise în urma unui simulacru de cercetare disciplinară, după ce a recunoscut că a spart sediul Sindicatului Unit al Salariatilor Radio România şi a confiscat şapte saci cu documente şi bunuri ale organizaţiei (ştampile, sume de bani etc) în absenţa unei hotărâri judecătoreşti, administraţia condusă de preşedintele-director general, Ovidiu Miculescu, recidivează.

În data de 21 mai 2013, membrii Consiliului de Administraţie, după ce s-au întors de la audierea din cadrul Comisiei de abuzuri a Camerei Deputaţilor pe tema ilegalităţilor din SRR, au votat, cu excepţia reprezentantului salariaţilor, Adrian Moise, achiziţionarea şi montarea în sediul SRR din str. General Berthelot nr 60-64, sector 1 Bucureşti a unui sistem de supraveghere video şi de control a accesului în Casa Radio. Sistemul are în dotare peste 60 de camere video şi 9 puncte de acces şi costă aproximativ 150 000  euro, inclusiv TVA.

De altfel, nu este singura cheltuială importantă a administraţiei radioului public. În ultima perioadă, preşedintele-director general Ovidiu Miculescu s-a deplasat, pe bani publici, în Vietnam, Marea Britanie, Tenerife şi China.

Departament Comunicare FRJ MediaSind