Comunicate‎ > ‎

Adunarea Generală a Federației Europene a Jurnaliștilor 2018 - Our precarity is your disinformation!

postat 6 iun. 2018, 05:07 de Office Mediasind   [ actualizat la 6 iun. 2018, 05:11 ]
 
Adunarea  Generală a Federației Europene a Jurnaliștilor  și-a început astăzi, 6 iunie 2018, lucrările, la Lisabona, Portugalia, sub motto-ul Our precarity is your disinformation - Instabilitatea noastră este dezinformarea voastră. La eveniment participă delegați din cele 44 de organizații  naționale afiliate la cea mai mare organizație europeană din mass-media, care cuprinde peste 320 000 de jurnaliști.

Delegații prezenți vor dezbate și vor lua decizii privind soarta jurnalismului în Europa, profesionalizarea breslei, apărarea drepturilor de muncă și a celor profesionale. De asemenea, vor fi votate rezoluții privind sancționarea unor abuzuri împotriva libertății de exprimare și a drepturilor jurnaliștilor.

Anul trecut Adunarea Generală A FEJ a avut loc la București, organizată cu sprijinul Federației Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind în parteneriat cu Agenția Națională de Presă AGERPRES, sub motto-ul Journalists under pressure - Jurnaliști sub presiune.

Departament Comunicare FAIR -MediaSind

Lisabona, Portugalia, 6 iunie 2018

În imagine: Cristinel Godinac, președintele Sindicatului Român al Jurnaliștilor MediaSind, Ricardo Gutierrez, Secretarul General al Federației Europene a Jurnaliștilor și Leonard Pădureț, președintele Federației Cultură și Mass-Media 
FAIR-MediaSind