Comunicate‎ > ‎

Apel la solidaritate pentru cercetarea nerespectării normelor sanitare în cazul decesului jurnalistului Aron Antal Tovessi de la TVR Cluj!

postat 2 mai 2021, 00:53 de Office Mediasind   [ actualizat la 2 mai 2021, 01:12 ]

Mâine
, 3 mai 2021, la ora 13,00, de Ziua Mondială a Libertății Presei,  moment de reculegere în memoria jurnalistului  Aron Antal Tovessi              

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind și MediaSind TVR fac un apel către colegii din presa română și cea maghiară să se solidarizeze și să țină mâine, 3 mai 2021, la ora 13,00, de Ziua Mondială a Libertății Presei,  un moment de reculegere în memoria jurnalistului de la Societatea Română de Televiziune-SRTV, studioul teritorial  TVR Cluj, Aron Antal Tovessi, membru al MediaSind TVR Cluj. (foto)

De asemenea, pentru a determina instituțiile abilitate, dar și administrația SRTV, să demareze, cu celeritate, o anchetă privind nerespectarea de către conducerile Televiziunii Publice și a TVR Cluj, a normelor privind combaterea infectării cu COVID, vă rugăm să diseminați, publicați, difuzați, postați, următorul mesaj:

“Dreptate pentru Aron Antal Tovessi!

De Ziua Mondială a Libertății Presei, 3 mai 2021, moment de reculegere în memoria regretatului ARON ANTAL TOVESSI, jurnalist la TVR Cluj, decedat în data de 28 aprilie 2021. Cauza decesului: Covid.  A fost redactor șef al Redacției Emisiunilor pentru Minorități, revocat din funcție întrucât anul trecut a aprobat difuzarea slujbei de Sfintele Paști. Și-a riscat viața lucrând recent continuu 7 zile la rând, în redacția TVR Cluj, în timp ce avea simptome ale bolii Covid. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dreptate pentru Aron Antal Tovessi!”

Vă mulțumim pentru sprijin! Mai multe amănunte despre cazul colegului nostru, Aron Antal Tovessi, puteți găsi la acest link: Comisie de anchetă pentru cercetarea nerespectării normelor sanitare în cazul decesului jurnalistului Aron Antal Tovessi de la TVR Cluj! 

 Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind 

MediaSind TVR

Cluj, 2 mai 2021