Comunicate‎ > ‎

FAIR-MediaSind - în conducerea Federaţiei Internaţionale a Muzicienilor!

postat 17 iun. 2016, 01:48 de Office Mediasind   [ actualizat la 17 iun. 2016, 01:57 ]
Federaţia Internaţională a Muzicienilor
  - FIM a confirmat  astăzi, 17 iunie 2016,  pe site-ul oficial, alegerea Federaţiei Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind în conducerea FIM. Votul dat de muzicienii delegaţi din întreaga lume,  la  Congresul Mondial al Muzicienilor,  ce a avut loc la începutul lunii, la Reykjavik, în Islanda, confirmă încrederea şi respectul de care se bucură FAIR-MediaSind pe plan mondial:  http://www.fim-musicians.org/about-fim/executive-committee/.

 "Este o mare realizare pentru singura federaţie reprezentativă din domeniul cultură şi mass-media din  România, FAIR-MediaSind. Din acest moment,
problemele angajaţilor români din domeniu, vor putea să fie soluţionate mult mai eficient. Este o onoare, într-adevăr, dar şi o responsabilitate pentru FAIR-MediaSind să fie în conducerea FIM."
-
afirmă Leonard Pădureţ, preşedintele Federaţiei Cultură şi Masss-Media FAIR-MediaSind.

Federaţia Internaţională a Muzicienilor reuneşte 250 000 de membri din 60 de ţări.

Federaţia Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind este organizaţia reprezentativă din sectorul Cultură şi Mass-Media, fiind afiliată la Federaţia Internaţională a Muzicienilor, Federaţia Internaţională a Actorilor, Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor, Federaţia Europeană a Jurnaliştilor şi UNI Global.

Departament Comunicare FAIR-MediaSind                                Bucureşti, 17 iunie 2016