Comunicate‎ > ‎

Federaţia Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind susţine candidaţii Asociaţiei Profesionale Radio!

postat 6 iun. 2014, 02:20 de Office Mediasind   [ actualizat la 6 iun. 2014, 02:21 ]
Federaţia “Cultură şi Mass-Media” FAIR- MediaSind susţine candidaturile membrului său afiliat, Asociaţia Profesională Radio - APR şi a reprezentanţilor săi: Răzvan Dumitrescu, preşedinte şi vicepreşedinte FAIR-MediaSind, Mihai Anton Timariu, Cristian Dragnea şi Dumitru Popescu.

Federaţia FAIR-MediaSind consideră că angajaţii Societăţii Române de Radiodifuziune  - SRR trebuie să voteze o echipă care să le apere drepturile şi nu una obedientă conducerii. În ultimii ani, din nefericire, din cauza incapacităţii administraţiei de a se adapta la principiile europene şi a lipsei de dialog cu partenerii sociali, salariaţii Radioului Public au fost păgubiţi de sporurile din Contractul Colectiv de Muncă din Mass-Media, li s-a impus un Regulament Intern care instaurează sclavia în instituţie şi, nu în ultimul rând, au fost trataţi ca nişte slujbaşi ai statului şi nu ca nişte angajaţi într-o instituţie de media, cu clauză de conştiinţă.

“În ultimii ani am asistat la războiul lor cu noi şi cu dumneavoastră. Dar, GATA! Până aici! Este prea mult! Trebuie să oprim acum răul, trădarea, minciuna! Este in joc soarta noastră. Să oprim, împreună, repetarea istoriei rele!” - este mesajul pe care Asociaţia Profesională Radio îl transmite tuturor angajaţilor Societăţii Române de Radiodifuziune.

Consecvenţi cu poziţionările noastre anterioare,  susţinem, totodată, demersurile facute in justitie de celălalt membru afiliat al federaţiei, Sindicatul Unit al Salariatilor - Radio Romania. Interesul nostru este ca salariaţii  SRR să fie reprezentaţi în Consiliul de Administraţie de oameni  care să apere efectiv drepturile angajaţilor.

Biroul Executiv Permanent al Federaţiei Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind