Comunicate‎ > ‎

Federația FAIR-MediaSind a răspuns invitației de negociere a CCM în Televiziunea Română!

postat 19 apr. 2022, 02:41 de Office Mediasind   [ actualizat la 19 apr. 2022, 02:47 ]
Federația FAIR-MediaSind,
singura organizație reprezentativă, conform legii, la nivel de sector Cultură și Mass-Media, în urma mandatului primit  din partea organizației afiliate din  Societatea Română de Radiodifuziune -  Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind -  Filiala MediaSind TVR,  a transmis  astăzi, 19 aprilie 2022, conducerii SRTV decizia organizației de a negocia și semna noul Contract Colectiv de Muncă din instituția publică de presă.

În urma Invitației  primite  din partea conducerii Societății Române de Televiziune, Federația FAIR-MediaSind împreună cu delegația MediaSind TVR își propune să negocieze pentru toți angajații TVR, un contract la standarde europene.

În consecință,  facem un apel către toți salariații din TVR, indiferent de apartentența sindicală, să ne transmită până pe data de 26 aprilie 2022,  la mail ccm@mediasind.ro sau prin liderii filialei  mandatați să participe la negocieri din partea Federației FAIR-MediaSind,  propuneri privind îmbunătățirea actualului contract  colectiv de muncă.

Până în prezent, Federația FAIR-MediaSind a negociat la standarde europene, în baza mandatului primit din partea membrilor afiliați, mai multe contracte colective de muncă în principalele instituții din cultură și mass-media, inclusiv Actul adițional nr. 3 la Contractul Colectiv de Muncă din TVR. (amănunte aici: Noile drepturi câștigate la negocierile colective din TVR au intrat în vigoare!) 


Federația Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind

Biroul Executiv Permanent

București, 19 aprilie 2022