Comunicate‎ > ‎

Federația FAIR-MediaSind se implică în susținerea tinerilor muzicieni!

postat 26 oct. 2021, 03:54 de Office Mediasind   [ actualizat la 26 oct. 2021, 07:26 ]
Reprezentanții federației au premiat, în cadrul Festivalului Tinere Talente organizat la Râmnicu Vâlcea, pe muziciana Eva Garet de la Colegiul Național de Muzică George EnescuDelegația Federației Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind formată din Leonard Octavian Pădureț, Președinte și Cristinel Godinac, Președinte Executiv, a participat la Festivalul „Tinere Talente” ce a avut loc la Râmnicu Vâlcea în perioada 24-25 octombrie 2021. La Concertul de gală la care a participat orchestra Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, președintele FAIR-MediaSind a acordat Distincția FAIR-MediaSind pentru tinere talente , precum și un premiu financiar, tinerei artiste Eva Garet (foto) de la Colegiul Național de Muzică George Enescu din București. Aceasta a avut o interpretare de excepție a Concertului nr. 2 pentru pian și orchestră compus de Camille Saint Saens. Tânara solistă, deținătoare a peste 40 de premii naționale și internaționale, a fost îndelung ovaționată de publicul spectator, care a invitat-o să ofere un bis.Celelalte distincții și diplome de excelență au fost oferite celorlalți interpreți, de către Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea, SUPERMERCATO, Asociația General Magheru 68 și de managerul Filarmonicii Ion Dumitrescu Râmnicu Vâlcea, Petruț Constantinescu.


Organizat de Filarmonica din Râmnicu Vâlcea condusă de managerul Petruț Constantinescu, Festivalul Tinere Talente a ajuns la a 41a  ediție, la care au participat interpreți de la mai multe instituții de învățământ din țară.


În cadrul deplasării la Râmnicu Vâlcea, delegația FAIR-MediaSind s-a întâlnit cu reprezentanții Filialei Sindicatului Național din Cultură FAIR, angajați ai Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea,  precum și cu reprezentanții Filialei FAIR din Teatrul Municipal ARIEL. În cadrul discuțiilor, au fost abordate subiecte importante privind condițiile de muncă, discrepanțe salariale, contracte colective de muncă, necesitatea coagulării mișcării sindicale din Râmnicu Vâlcea pentru apărarea drepturilor membrilor noștri de sindicat.
Departament Comunicare FAIR-MediaSind
Râmnicu Vâlcea, 26 octombrie 2021