Comunicate‎ > ‎

FRJ MediaSind deplânge dispariţia jurnalistului Răzvan Huzuneanu, fostul secretar general al organizaţiei

postat 24 oct. 2011, 01:32 de Office Mediasind   [ actualizat la 25 oct. 2011, 00:25 ]
 
Cu profundă durere, Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind anunţă că în data de 21 octombrie 2011, Răzvan Huzuneanu, fostul secretar general al organizaţiei, ne-a părăsit fulgerător, plecând spre cele veşnice la vârsta de 46 de ani. 
 
    A fost unul dintre primii jurnalişti ai generaţiei formate după 1989, de către TV SOTI. În perioada 1991 -1995  a fost reporter , redactor , coordonator programe, fiind coleg cu alte nume care s-au remarcat la SOTI : Andreea Esca, Lucian Mandruţă, Andreea Berecleanu, Cristina Liberis, Răzvan Dumitrescu.
    Începând cu anul 2001 a fost Secretarul General  Sindicatului Jurnaliştilor Profesionişti, al Federaţiei Sindicatelor Jurnaliştilor şi Tipografilor din România şi, ulterior, secretar general al Federaţiei Române a Jurnaliştilor MediaSind. În această calitate a participat la negocierea primului Contract Colectiv de Muncă din Mass-Media, reuşind, alături de colegii săi, să apere drepturile jurnaliştilor români, atât pe plan intern dar şi internaţional. 

    Cu o reală vocaţie de sindicalist, cu o bogată erudiţie şi o nobleţe sufletească rară, Răzvan Huzuneanu lasă moştenire o bogată activitate de comunicare şi reprezentare a FRJ  MediaSind în dezvoltarea relaţiilor internaţionale cu alte organizaţii similare din Europa şi întreaga lume.  

     În ultimele 3 luni s-a ocupat alaturi de alti colegi de organizarea evenimentului din 10 Decembrie 2011- TV SOTI – După 20 de ani!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comitetul Executiv al FRJ MediaSind

Foto TV SOTI – în centru, Răzvan Huzuneanu.


    Marţi , 25 Octombrie , începând cu ora 10.30, corpul neînsufleţit al lui Razvan Huzuneanu se află depus la Capela Cimitirului Catolic (lângă Cimitirul Bellu). Cei care vor să-şi ia rămas bun o pot face astăzi până la ora 20.00.

 Miercuri , în jurul prânzului, va fi incinerat la Crematoriul IML (Vitan Bârzeşti)
Comments