Comunicate‎ > ‎

La mulţi ani TVR!

postat 31 dec. 2015, 00:02 de Office Mediasind   [ actualizat la 31 dec. 2015, 00:18 ]
Televiziunea Română împlineşte astăzi
 59 de ani de existenţă!
 La 31 decembrie 1956 transmitea primul său program (al Revelionului) devenind, în scurt timp, un reper important al societăţii noastre.

Cu ocazia acestei aniversari, reiterând aprecierea noastră faţă de talentul şi profesionalismul teleaştilor (de ieri si de azi) din TVR, SJ MediaSind felicită întregul corp profesional al Televiziunii Naţionale, pentru eforturile depuse în vederea îndeplinirii misiunii publice pe care o are această prestigioasă instituţie de presă.

Cunoscând situaţia de criză pe care o traversează Televiziunea Publică, îi asigurăm pe colegii noştri că MediaSind se va implica, cu aceeasi determinare, pentru a contracara atacurile tendenţioase ale detractorilor acestei instituţii importante pentru societatea românească. În acelaşi timp, vom continua demersurile începute, pe plan intern şi internaţional, pentru depolitizarea TVR.
România, asemeni celorlalte state europene, are nevoie de o Televiziune Publică puternică, implicată activ în viaţa societăţii şi independentă de jocul politic. 

Aşa cum a susţinut în repetate rânduri, MediaSind consideră că reconstrucţia TVR este posibilă doar prin schimbarea urgentă a Legii de organizare şi functionare a SRR si SRTV, iar acest lucru se va realiza doar dacă ne vom uni eforturile pentru a-i determina pe oamenii politici sa întreprindă acest lucru.

Avem convingerea că Televiziunea Română va depăşi momentul greu pe care îl traversează, continuînd să joace un rol foarte important în peisajul media din România, fiind din ce în ce mai implicată în viaţa societăţii noastre.
MediaSind îşi reafirmă susţinerea pentru Televiziunea publică, iar în acest moment aniversar îi doreşte viaţă lungă! La multi ani, TVR!

Cristi Godinac,                                       Ion Moraru,
Preşedinte SJ MediaSind                       Preşedinte filiala MediaSind din SRTV