Comunicate‎ > ‎

MediaSind lansează grupul de comunicare FB - Alternativa Radio România!

postat 18 apr. 2022, 22:51 de Office Mediasind   [ actualizat la 18 apr. 2022, 22:51 ]
https://www.facebook.com/groups/1602313353473304
După succesul obținut de colegii din Societatea Română de Televiziune prin Platforma FB  Alternativa TVR, noua conducere a Filialei MediaSind Radio România lansează astăzi, 19.04.2022, grupul de comunicare FB destinat angajaților, colaboratorilor și susținătorilor celei mai mari instituții de radio din România, Societatea Română de Radiodifuziune – SRR.

 Platforma se va numi Alternativa Radio România – MediaSind și este deschisă tuturor angajaților, indiferent de apartenența sindicală și indiferent de locul ocupat în ierarhia instituției, tuturor colaboratorilor și susținătorilor SRR, care au exercițiul dialogului.

 

Încă de la înființare, MediaSind Radio România a demonstrat că este o alternativă benefică, contribuind la schimbarea mentalității sindicale. A luptat cu toate mijloacele legale pentru drepturi importante ale membrilor săi și o va face în continuare, militând, totodată, pentru dialog și transparență din partea patronatului.

Acum este nevoie ca, împreună cu toți cei care doresc binele instituției, să ne unim forțele, să lăsăm deoparte orgoliile și să punem umărul la schimbarea în bine, pe care ne-o dorim cu toții.

Alternativa Radio România – MediaSind  trebuie să fie și un forum de dezbatere, pentru salariați, societate civilă și politicienii care doresc, în mod sincer, o depolitizare a instituției și cred în ideea că doar numirea unui management profesionist, apolitic, care să dovedească respect față de instituție dar și față de angajați poate salva instituția publică de presă.

Alternativa Radio România – MediaSind  va garanta libertatea de exprimare a tuturor membrilor grupului, indiferent de simpatiile sau antipatiile acestora față de organizația noastră!

 

Regulile GRUPULUI Alternativa Radio România – MediaSind:

 

Cu toții ne dorim să creăm un mediu primitor. Fiecare dintre noi trebuie să beneficieze de respect. Dezbaterile sunt firești și necesare, iar politețea trebuie să primeze!

Orice membru al grupului este, în mod individual, responsabil pentru tot ceea ce postează, fie că este vorba de materiale scrise, audio sau video!

Nu sunt acceptate intimidările sau limbajul care incită la ură!

Nu sunt permise atacul la persoană, amenințările, jignirile, limbajul vulgar!

Comentariile cu caracter denigrator despre lucruri precum rasă, religie, cultură, orientare sexuală, gen și identitate nu vor fi tolerate!

Asigură-te că toată lumea se simte în siguranță!

Membrii care nu respectă aceste reguli sunt blocați 1-3 zile sau chiar eliminați din grup!

Facebook este un mediu public.

 

Alternativa Radio România – MediaSind vă așteaptă pe toți să vă exprimați liber gândurile, opiniile, reacțiile față de ceea ce se întâmplă în cea mai mare, dar și importantă instituție de radio din România!

Cele mai interesante și citite opinii, postări, declarații vor fi lunar premiate și preluate pe site mediasind.ro și pe platforma online Mediasindtv.ro


Departament Comunicare MediaSind Radio România

București, 19 aprilie 2022