Comunicate‎ > ‎

MediaSind Radio România are o nouă conducere!

postat 18 apr. 2022, 05:00 de Office Mediasind   [ actualizat la 18 apr. 2022, 05:11 ]
Regizorul de la Teatrul Radiofonic din SRR, Janina Tudor, este noul președinte al Filialei MediaSind Radio România! 

Membrii Biroului Executiv Național al Sindicatului Român al Jurnaliștilor MediaSind, la propunerea BEX MediaSind Radio România, au validat astăzi, 18 aprilie 2022, numirea Janinei Tudor (foto) în funcția de președinte al Filialei MediaSind Radio România! Janina  Tudor este regizor la Teatrul Radiofonic  din Societatea Română de Radiodifuziune, cu o experiență de 32 de ani în SRR!
Aceasta a fost numită în funcția de președinte cu un mandat până la organizarea Adunării Generale a filialei MediaSind Radio România, sau până la fuziunea cu Sindicatul Liber din SRR și Sindicatul SINDSAL din SRR, conform protocoalelor de unificare.

Janina Tudor va face echipă cu membrii Biroului Executiv al MediaSind Radio România, și anume: Cristian Neţoiu,  Prim-vicepreşedinte, coordonator pentru studiourile teritoriale, Daniel Mihai Tudorache, Vicepreşedinte, Mihai Lupu, Vicepreşedinte, Constantin Zubin, Vicepreşedinte, Ana Emil, lider grupă sindicală Radio Oltenia și Dumitru Popescu, Secretar General.

Alături de Filialele MediaSind Radio România și MediaSind TVR, Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind, cea mai mare organizație a lucrătorilor din mass-media, se va implica în negocierea contractelor colective de muncă din Societatea Română de Radiodifuziune și Societatea Română de Televiziune, în cadrul delegației Federației Cultură și Mass-Media FAIR- MediaSind, singura organizație reprezentativă la nivel de sector Cultură și Mass-Media.
Vă vom ține la curent cu evoluția negocierilor!

Departament Comunicare MediaSind Radio-România
București, 18 aprilie 2022