Comunicate‎ > ‎

MediaSind somează Biroul Electoral Central să stopeze propaganda ilegală a camarilei foștilor șefi ai TVR!

postat 9 nov. 2021, 02:17 de Office Mediasind   [ actualizat la 9 nov. 2021, 02:24 ]
Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind – Filiala TVR somează Biroul Electoral Central din Societatea Română de Televiziune să stopeze propaganda nelegală pe care o fac persoane din camarila coordonată de foștii directori generali.

Conform informațiilor primite de la observatorii MediaSind TVR, încă de la prima oră, Alin Gelmărean în calitate de președinte al Comisiei electorale și coordonator cu atribuții de Director al studioului teritorial TVR Cluj, îi consiliază pe subordonați ca să știe cu cine să voteze. (vezi foto)

De asemenea, SRJ MediaSind solicită BEC TVR să analizeze modul prin care toți angajații care se aflau în regim de muncă la domiciliu au fost obligați de Serviciul Resurse Umane ieri, 8 noiembrie 2021, prin transmiterea unui mail, să se prezinte astăzi la serviciu, în plină pandemie!

Este inadmisibil ca în Televiziunea Română, astfel de manevre electorale și ilegale specifice instituțiilor comuniste, să se producă pentru a influența voința salariaților și în detrimentul candidaților sprijiniți de MediaSind TVR.

Vom sesiza aceste nelegalități și instituțiilor abilitate. 

Rugăm pe toți salariații care constată nereguli în cadrul procesului de votare să ne contacteze direct prin observatorii MediaSind TVR, sau la mail tvr@mediasind.ro

Departament Organizare MediaSind TVR

București, 9 noiembrie 2021, ora 12,00