News‎ > ‎

AGERPRES: Premii pentru ziarişti la Topul IMM-urilor

postat 16 nov. 2010, 04:55 de Office Mediasind
 Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat vineri, la Palatul Parlamentului, împreună cu Agenţia pentru implementarea proiectelor şi programelor pentru IMM-uri - Topul Naţional a Firmelor Private din România - ediţia a XVIII-a, în cadrul căruia a fost instituit, pentru prima dată, şi premiul 'Mass media susţine imm-urile'.

Premiile au fost înmânate ziariştilor de către Georg Toifl, preşedintele Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Premiile au fost acordate pentru emisiunea economică realizată de Sorin Burtea, de la Televiziunea Română, emisiunea economică realizată de Daniel Nagâţ, de la Radio România. De asemenea, oamenii de afaceri au premiat programul Agerpres audio, realizat de Maria Schifirneţ, de la Agenţiei Naţională de Presă AGERPRES.

Din rândul cotidianelor a fost premiat 'Curierul Naţional', pentru pagina economică realizată de directorul editorial Ştefan Rădeanu. Au fost premiate şi emisiunile economice de la postul TV The Money Channel.AGERPRES

Notă: Maria Schifirneţ (foto), jurnalist al Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, cea care a fost premiată de către Preşedintele Uniunii Europene a Artizanatului şi Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Georg Toifl, este coordonatorul departamentului  "Presă scrisă"  al Federaţiei Române a Jurnaliştilor MediaSind.
Comments