News‎ > ‎

AGERPRES: Strategia de Securitate amânată până luni

postat 17 dec. 2010, 03:23 de Office Mediasind

 Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - Strategia Naţională de Apărare şi Securitate ar putea fi discutată luni de comisiile reunite de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, a declarat, joi, liberalul Teodor Meleşcanu.

        ''În şedinţa de astăzi nu am avut cvorumul necesar pentru a putea lua decizii în ceea ce priveşte Strategia de Securitate şi, în aceste condiţii, m-am oferit să prezint un proiect de compromis pe tema presă-vulnerabilitate din Strategia Naţională de Apărare, în care să eliminăm această prevedere de la capitolul vulnerabilităţi şi să-i găsim un alt loc şi o altă formulare în preambul, în introducere, care să vorbească despre importanţa presei şi responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă ziariştii în îndeplinirea obligaţiilor profesionale'', a explicat preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat.

        El a adăugat că va prezenta comisiilor reunite mai multe formule pentru a găsi o variantă de compromis care să permită adoptarea rapidă a Strategiei. AGERPRES/(A - Cristina Tatu)

Comments