News‎ > ‎

Concurs OIM - Media pentru drepturile de muncă!

postat 22 dec. 2015, 02:18 de Office Mediasind   [ actualizat la 22 dec. 2015, 03:03 ]
Organizația Internațională a Muncii
- agenția specializată a ONU dedicată promovării justiției sociale, a drepturilor omului și a muncii recunoscute pe plan internațional - și Centrul International de Instruire OIM, au lansat recent un concurs intitulat  "Media pentru Drepturile de muncă".

Obiectivul acestui concurs îl constituie difuzarea de informații privind standardele internaționale de muncă, activitatea organismelor internaționale de supraveghere,  sensibilizarea publicului cu privire la drepturile omului recunoscute pe plan internațional la locul de muncă, precum  și relevanța lor la problemele sociale și de dezvoltare.

Concursul este deschis pentru jurnaliștii și profesioniști media din toată lumea, inclusiv cei care au participat la cursuri de formare ITCILO privind drepturile de muncă. Candidații sunt invitați să prezinte un articol sau un clip audio sau video cu privire la drepturile de muncă.

Lucrarea  ar trebui să fie trimisă prin e-mail la adresa ils@itcilo.org până la data de  01.06.2016!

Câștigătorului îi va fi acordat un grant pentru a participa la un curs ITCILO în Torino, Italia. Cea mai bună poveste va fi, de asemenea, prezentată pe site-urile ITCILO și OIM.


Secretariat 
Centrul Internaţional de Instruire  OIM