News‎ > ‎

Documentarul AGERPRES Marea Unire-România,la 100 de ani, primit cu aplauze în oraşul Ovidiu

postat 4 aug. 2018, 03:07 de Office Mediasind   [ actualizat la 4 aug. 2018, 03:09 ]
AGERPRES a prezentat expoziţia de fotografie "România: Evoluţie", albumul cu același nume, special realizat, cu 100 de fotografii, pentru sărbătorirea Centenarului, și documentarul video "Marea Unire – România, la 100 de ani", la Centrul Cultural "Elena Roizen" din Ovidiu, unui public format din peste 200 de persoane.

La eveniment au fost prezenți primarul orașului Ovidiu, George Scupra, directorul general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, Alexandru Giboi, și lect. univ. dr.  Enache Tușa, directorul de imagine instituțională a Universității Ovidius din Constanța, care a și moderat evenimentul. Evenimentul s-a bucurat și de prezența și sprijinul preşedintelui Sindicatului Român al Jurnaliştilor MediaSind, Cristi Godinac, dar și de participarea conf. univ. dr. habil. Cătălin Negoiță, președintele Asociației Române de Istorie a Presei ARIP. 

În fotografie, de la stânga la dreapta: Cristi Godinac, Cătălin Negoiță, Alexandru Giboi, George Scupra, Enache Tușa.

Parteneri: Associated Press, TAROM; susținut de Centenarul Filmului Românesc, Institutul Cultural Român; văzut de Radio Guerrilla; parteneri media: Antena 3, Europa FM, Radio România, TVR.

Știrea despre eveniment poate fi citită accesând linkul de mai jos:


Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, fluxurile de limbă engleză și maghiară, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.


Biroul Comunicare, Branding şi Relaţii Internaţionale,  Agenția Națională de Presă AGERPRES

Piața Presei Libere nr. 1, 
Sector 1, București, România
E    comunicare@agerpres.ro