News‎ > ‎

Iată care este preţul servilismului în Radioul Public !

postat 9 mar. 2016, 00:41 de Office Mediasind   [ actualizat la 9 mar. 2016, 00:43 ]
https://sites.google.com/a/mediasind.ro/mediasind/news/_draft_post-9/raspuns-l544-cerasela-radulescu-1.jpg
https://sites.google.com/a/mediasind.ro/mediasind/news/_draft_post-9/raspuns-l544-cerasela-radulescu-2.jpg
Dezvăluirile privind abuzurile din Societatea Română de Radiodifuziune se înmulţesc de la o zi la alta. Sindicatul Unit al Salariaţilor-Radio România (SUS-Radio Romania) a intrat în posesia unui document care atestă managementul discreţionar al administraţiei conduse de preşedintele-director general Ovidiu Miculescu.
 
Adresa nr. 3.00/164/03.03.2016 (vezi aici), obţinută în temeiul L544/2001 – privind liberul acces la informații de interes public – atestă că SRR oferă sume importane de bani Ceraselei Rădulescu, în schimbul serviciilor pe care aceasta i le face în dispreţul deontologiei profesionale şi a legii.
 

Amintim că Cerasela Rădulescu este persoana care în anul 2013 a fost trimisă de preşedintele SRR, împreună cu Balaci Viorica Nicoleta, la Congresul Mondial al Jurnaliştilor de la Dublin, pentru a crea diversiuni în dauna imaginii FRJ MediaSind și pentru a-l hărțui pe liderul SUS Radio România. (vezi aici și aici).
 

YouTube Video


Tot Cerasela Rădulescu este cea care în campania electorală din toamna anului 2014, susţinea făţiş un partid politic, hărţuind un elector român rezident în Belgia (vezi aici).

Este de neînţeles cum Cerasela Rădulescu a intrat în graţiile lui Ovidiu Miculescu, fiind retribuită generos, atâta timp cât în anul 2011 i s-a desfăcut contractul individual de muncă tocmai pentru încălcarea deontologiei profesionale (vezi aici Sentinţa definitivă a Curţii de Apel Bucureşti).

continuarea pe SUS Radio România