News‎ > ‎

MediaSind TVR Cluj a intrat în acțiune!

postat 31 mar. 2020, 01:46 de Office Mediasind   [ actualizat la 2 apr. 2020, 04:41 ]
Biroul Executiv Național al Sindicatului Român al Jurnaliștilor MediaSind a validat înființarea Filialei MediaSind TVR Cluj și a conducerii alese în Adunarea Generală din data de 20 martie 2020. Astfel, pentru un mandat de un an, conducerea  MediaSind TVR Cluj va fi asigurată de Cristian Balaș, în calitate de președinte filială, Luminița Georgeta Cotuțiu, în calitate de vicepreședinte și de Alina Raluca Șomlea, în calitate de secretar și Loredana Corchiș, reprezentanta Departamentului Juridic al filialei MediaSind TVR Cluj.

Noua structură se alătură filialelor MediaSind TVR din țară - MediaSind TVR Craiova, MediaSind TVR Timișoara, MediaSind TVR Tg. Mureș și MediaSind TVR Iași,  precum și structurilor la nivel național - MediaSind Radio România, MediaSind AGERPRES, MediaSind ONLINE și MediaSind Freelanceri, pentru respectarea drepturilor lucrătorilor din mass-media și pentru garantarea locurilor de muncă, mai ales în aceste vremuri dramatice. (amănunte aici: SRJ MediaSind solicită instituțiilor statului să se implice de urgență pentru protejarea sănătății lucrătorilor din mass-media!

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind este cea mai mare organizație națională a lucrătorilor din mass-media, membru fondator al singurei federații reprezentative la nivel de sector Cultură și Mass-Media -  Federația FAIR-MediaSind, organizație afiliată cu drepturi depline (full member) la Federația Internațională a Jurnaliștilor, Federația Europeană a Jurnaliștilor, Federația Internațională a Muzicienilor, Federația Internațională a Actorilor, UNI Global, UNI Media, Entertainment & Arts și, pe plan național, la cea mai mare confederație sindicală CNSLR-Frăția. 

Pentru înscrieri în organizație colegii din TVR Cluj pot contacta MediaSind TVR Cluj la adresa de mail tvr.cluj@mediasind.ro, iar colegii din instituțiile de media din Cluj - la adresa office@mediasind.ro.

Împreună suntem mai puternici!

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind
Biroul Executiv Național

București, 31 martie 2020