News‎ > ‎

Mentorul ziarului Ultima Oră, Ion Marin, a plecat în lumea umbrelor

postat 20 oct. 2016, 07:49 de Office Mediasind   [ actualizat la 20 oct. 2016, 07:49 ]
https://sites.google.com/a/mediasind.ro/mediasind/news/_draft_post-11/omul-zilei-ion-marin-18502299.jpg
Redacția online a ziarului Ultima Oră anunță cu tristețe dispariția din rândurile sale, după o lungă suferință, la numai 61 de ani, a celui care a fost Ion Marin, mentorul publicației, gazetar de prestigiu al presei românești.

Ne este greu în aceste clipe să scriem un necrolog despre personalitatea domniei sale pentru că încă nu suntem în stare să realizăm faptul că nu mai este printre noi.

Tot ce mai putem spune în aceste momente este că îi vom fi pentru totdeauna recunoscători pentru încrederea, sprijinul și mai ales pentru modul cum a știut să ne ghideze în acest nebun hățiș al prezentului.

Și încă un lucru, deși ne va fi extrem de greu fără domnia sa, nu vom înceta niciodată a continua misiunea încredințată acum șase ani de zile: cea de a oferi, pe cât posibil, știri de calitate publicului nostru, cititorilor noștri fideli, sau de ocazie!

Cei care doresc să aducă un ultim omagiu, gazetarului, profesorului, mentorului Ultima Oră, Ion MARIN,  o pot face, începând cu această seară, la capela cimitirului Bellu din Capitală. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 22 octombrie 2016, ora 13:00.Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind transmite condoleanţe familiei îndurerate. 

Într-o perioadă când presa încă se făcea după coduri deontologice, am avut onoarea să pun umărul la lansarea cotidianului Ultima Oră. Am fost Redactorul Şef adj. la ziarul fondat de Ion Marin, om de la care am învăţat ce înseamnă să fii jurnalist profesionist, să scrii doar pentru aflarea adevărului şi să nu-ţi fie teamă de nimic...
Rămas bun, prieten drag! - Cristi Godinac, preşedinte SRJ MediaSind