News‎ > ‎

Naşul TV: Hărţuire anti-sindicală la Radio România

postat 15 apr. 2013, 12:36 de Office Mediasind
Președintele sindicatului din Radiodifuziunea Română, Adrian Moise, s-a trezit cercetat disciplinar după ce a făcut o serie de dezvăluiri despre incompatibilitățile de la vârful instituției și colaborarea directorului general cu fosta Securitate. Liderul sindical a declarat că problemele au început după dezvăluirile făcute pe 15 martie, în cadrul emisiunii By Alexa.

Videoclip YouTube

Sindicatul Unit al Salariatilor din Radio Romania a lansat recent și un blog, la adresa susromania.wordpress.com, unde este publicat un anunt din partea presedintelui Adrian Valentin Moise care isi exprima pozitia cu privire la conflictul dintre Consiliul de Conducere al Federatiei Sindicatelor din SRR si presedintele director general al Radiodifuziunii Romane, Ovidiu Miculescu.


“Vreau sa va mai informez ca, din septembrie 2012 pana in prezent, sustinand sesizarile dumneavoastra, am fost in permanenta atacat de PDG, fapt ce a condus la alterarea climatului in care imi desfasor activitatea mea profesionala in SRR precum si cea sindicala. Eu consider insa ca am dat dovada constanta de loialitate fata de SRR si fata de dumneavoastra”, a comunicat Moise, adresandu-se membrilor sindicatului.


Videoclip YouTube


Acesta a mai adaugat ca activitatea sa profesionala este atent analizata, urmarindu-se discreditarea sa si ca se asteapta in continuare la atacuri din partea lui Ovidiu Miculescu.
Pe 15 martie 2013, Adrian Valentin Moise a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate, în cadrul emisiunii By Alexa, despre incompatibilitățile de la vârful Radiodifuziunii Române.

Sursa: Naşul TV.