News‎ > ‎

Parteneriat de mediere gratuită pentru membrii FRJ MediaSind!

postat 23 iul. 2013, 09:37 de Office Mediasind   [ actualizat la 23 iul. 2013, 09:37 ]
Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind a  semnat astazi, 23 iulie 2013, un parteneriat cu Biroul de Mediere PACURARU COSMIN prin care organizaţia si membrii săi beneficiază de servicii de mediere  „pro- bono” din partea mediatorului Cosmin Pacuraru.

Prin acest document, jurnalistii vor beneficia de servicile gratuite ale unui mediator cu acreditare şi certificare europeană în situaţia în care medierea devine obligatorie din 1 august 2013.

Este important pentru noi ca un fost jurnalist şi manager de media, care cunoaste bine mecanismele pieţei de presă din România şi legislaţia muncii, să medieze conflictele noastre ” a declarat Cristi Godinac, Presedintele FRJ MediaSind.

La rândul său, Cosmin Pacuraru, a declarat : “Azi, mai mult ca oricând, este nevoie de împăcare, dar pentru acest lucru este nevoie de parteneri. MediaSind-ul a întins primul mâna, sper ca şi management-ul presei să fie favorabil medierii, mai ales ca rezolvarea creativă a conflictelor este mult mai avantajoasă ambelor parti”.

FRJ MediaSind este organizaţia sindicală reprezentativă recunoscută a jurnaliştilor români ce are peste 9000 de aderenti care lucreaza în industria media. FRJ Mediasind este semnatara  Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel de Ramură Mass-Media şi are ca membri mai multe sindicate afiliate din presa scrisa, radio televiziune, edituri si difuzare. FRJ Mediasind este membru fondator al Comitetului Sectorial Mass Media şi este afiliată la Federaţia Europeană a Jurnaliştilor şi Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor.

Cosmin Pacuraru este fost jurnalist si manager în media, acreditat mediator de Consiliul de Mediere şi acreditat mediator de Registrul Internaţional Independent al Mediatorilor ARD Register Geneva, având certificare L’loyds, IMI, DAR si UKAS.

 

Departament Comunicare                                                  Biroul de Mediere   

       FRJ MEDIASIND                                                       COSMIN PACURARU