News‎ > ‎

Război în TVR: angajaţii contra conducerii, directorul vs şeful ştirilor

postat 21 ian. 2014, 05:12 de Office Mediasind   [ actualizat la 21 ian. 2014, 05:15 ]
Recent, un nou grup al teveristilor a aparut pe Facebook in ideea de a le cerere demisia de onoare lui Stelian Tanase, directorul interimar al TVR, si a lui Claudiu Lukacsi, seful stirilor televiziunii publice. Revolta a pornit dupa alegerile pentru Consiliul de Administratie, iar protestul angajatilor nemultumiti de rasturnarea de situatie poate fi citit si 
aici

In paralel cu acest razboi dintre angajati si sefi, un nou conflict a aparut in cadrul institutiei. De data asta intre Stelian Tanase si Claudiu Lukacsi, potrivit surselor Reporter Virtual. Directorul interimar vrea sa-i interzica sefului stirilor sa mai faca parte din echipa emisiunii Ultima editie
Motivul: de ce directorul Departamentului Stiri sa aiba emisiune daca directorul general nu poate avea una? Mai mult, conform acelorasi surse, Stelian Tanase a devenit tot mai activ in departamentul de stiri, comandand ce sa apara si cum, starnind astfel reactii dure din partea lui Claudiu Lukacsi
Vom reveni cu declaratiile celor doi, cand decizia directorului general va deveni oficiala.

Mesajul grupului “Demisia Stelian Tănase, directorul interimar al SRTV, şi a lui Claudiu Lukacsi, directorul Ştirilor TVR,”

“Solicităm DE URGENŢĂ demisiile de ONOARE a lui Stelian Tănase, directorul interimar al SRTV, şi a lui Claudiu Lukacsi, directorul Ştirilor TVR, pentru refuzul de a difuza materiale informative cu privire la greva foamei în care s-a aflat Alexandru Popescu la TNB de 22 de zile.

MISIUNEA TVR

- Furnizăm informaţie onestă, echidistantă şi actuală, care stimulează formarea unei opinii proprii, neinfluenţate, asupra realităţilor româneşti şi internaţionale.

- Promovăm educaţia, în toate dimensiunile ei.

- Încurajăm gândirea critică şi implicarea responsabilă a cetăţeanului.

- Oferim divertisment de calitate, sprijinind producţiile şi producătorii autohtoni.

- Suntem aproape de publicul nostru, atât prin conţinutul editorial, cât şi în comunicarea directă.

VIZIUNEA TVR

TVR îşi doreşte să devină televiziunea de referinţă a românilor, un spaţiu viu de dezbatere publică, deschis şi accesibil tuturor opiniilor şi orientărilor din societate.

VALORILE TVR

Interesul public şi încrederea publicului în noi

Pluralismul ideilor şi opiniilor, în condiţii de imparţialitate şi echilibru

Jurnalismul responsabil. Promovăm înalte standarde profesionale şi etice

Inovaţie şi creativitate

Diversitate în programe şi abordări

 Mai solicităm încetarea refuzului repetat şi nejustificat de a informa populaţia cu privire la gestul lui Alexandru Popescu şi al celorlalţi grevişti. Populaţia trebuie informată de televiziunea PUBLICĂ în privinţa Pungeştiului, inclusiv abuzurile Jandarmeriei Române şi demersurile legale întreprinse împotriva ei.

FACEM PRESIUNE

1. Telefonul telespectatorului: 021.319.91.11, de luni până vineri, 09:00 – 17:00

Robot telefonic: 021.208.07.20, disponibil non stop

Centrala TVR: 021.319.91.12; 021.319.91.54

2. Biroul de Relaţii cu Publicul-e-mail: relatiicupublicul@tvr.ro

3. Adresa: Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti, cod 010.565″.

Sursa: Articol scris de Tiberiu Lovin pentru Reporter Virtual