News‎ > ‎

ReporterVirtual: 50 de jurnaliști, trimiși acasă de la Giga tv

postat 28 mai 2012, 04:09 de Office Mediasind
    Într-o ședință scurtă, azi, la două zile după schimbarea acționariatului, echipa de știri de la Giga tv a fost pusă pe liber pe perioada campaniei electorale și o săptămână după. Celor 50 de jurnaliști li s-a comunicat că sunt liberi trei săptămâni și că apoi e posibil să fie chemați înapoi. Oamenii au fost anunțați că salariile restante pe aprilie vor fi plătite în aceste zile, după o întârziere de aproape trei săptămâni, și că își vor primi banii și pe mai.

    Tototdată, conducerea televiziunii fondate de Gheorghe Ștefan “Pinalti” a spus că acum se lucrează la un nou proiect și de aceea nu mai e nevoie de echipa de știri.

    Povestea Giga tv a început în urmă cu câteva luni când Pinalti a decis să se lanseze în afacerile de presă. De atunci au fost schimbați cinci directori generali, iar vinerea trecută acționarul majoritar a anunțat că a vândut postul tv. Între timp s-a renunțat la mai multe emisiuni, la matinal, au fost concediați mai mulți angajați, iar acum a culminat cu decimarea echipei care a lucrat la știri.

Publicat de Tiberiu Lovin pentru Reporter Virtual
Comments