News‎ > ‎

WALL-STREET: Ziarul Gandul renunta la editia tiparita

postat 28 mar. 2011, 04:06 de Office Mediasind

Incepand din 8 aprilie, ziarul Gandul renunta la editia tiparita si devine un produs media exclusiv digital, prezent in online, pe iPad si pe mobil.

Ziarul Gandul renunta la editia tiparita Pe 8 aprilie, ziarul lanseaza o aplicatie pentru iPad si o noua versiune a site-ului gandul.info, cu functionalitati noi si un layout restilizat, potrivit Mediafax.ro.

"In mass-media din Romania, Gandul este prototipul unui nou model de business exclusiv digital, in care continutul de calitate ajunge la cititori prin cele mai moderne platforme. Online, pe iPad si pe mobil, cititorii vor avea acces la informatiile exclusive cu care ziarul i-a obisnuit, la opiniile unora dintre cei mai apreciati editorialisti din presa romaneasca, dar si la infografice, fotografii si video ce valorifica potentialul de multimedia si de interactivitate pe care il ofera web-ul si dispozitivele mobile. Vom continua investitia in continutul de calitate si vom converti gandul intr-un produs al viitorului", spune redactorul-sef Claudiu Pandaru.

Ziarul Gandul a fost lansat in 2005 de catre Mircea Dinescu si Cristian Tudor Popescu. Un an mai tarziu a fost cumparat de Publimedia, divizia de print a Media Pro.

Criza in presa scrisa - o retrospectiva a ziarelor care au renunatat la print in WALL - STREET

Comments