News‎ > ‎

Ziarul Solidaritatea nr. 2: Patrimoniul UGSR a fost jefuit prin fraudă, fals, abuz şi improvizaţii juridice!

postat 13 feb. 2013, 07:00 de Office Mediasind

Uniunea Generală a Sindicatelor din România - UGSR anunţă astăzi, 13 februarie 2013, lansarea numărul doi al Ziarului „SOLIDARITATEA”. Cele 12 pagini ale publicaţiei cuprind materiale de importanţă istorică pentru mişcarea sindicală din România, dezvăluind modul în care patrimoniul UGSR a fost jefuit prin fraudă, fals, abuz şi improvizaţii juridice.

Chiar în deschiderea ediţiei secunde, „Solidaritatea” vă prezintă în exclusivitate un interviu-maraton cu preşedintele UGSR, Ştefan Călinescu. Cu o experienţă de peste 52 de ani în mişcarea sindicală din România, Ştefan Călinescu demască pe unii impostori sindicali, punând la dispoziţia cititorilor, în premieră, documente care fac proba vinovăţiei acestora şi a jafului premeditat a averii UGSR.

Modul în care patrimoniul UGSR a fost înstrăinat de unii lideri sindicali este demonstrată, o dată în plus, în paginile 6-8 ale Ziarului „Solidaritatea”. Aici puteţi citi anchetele jurnalistice apărute în presa din România. 

Furtul averii UGSR este recunoscut şi de către instituţiile de control ale statului. Consiliul editorial al ziarului „Solidaritatea” a intrat în posesia unor documente care demonstrează faptul că UGSR nu a fost niciodată dizolvată, desfiinţată sau lichidată, iar patrimoniul a fost însuşit în baza unei semnături false. Toate acestea, în pagina 9 a „Solidarităţii”.

Paginile 10-11 ale publicaţiei sunt dedicate celor mai importante evenimente care afectează viaţa angajaţilor din România.

În ultima pagină a Ziarului „Solidaritatea” citiţi editorialul semnat de redactorul-şef al publicaţiei, Cristi Godinac. Acesta explică „De ce acum?” este nevoie de reorganizarea mişcării sindicale în România şi care este misiunea UGSR.

Despre toate acestea şi chiar mai mult…în Ziarul „Solidaritatea”.

Acesta poate fi citit şi pe site-ul www.ugsr.ro  -  www.ziarulsolidaritatea.ro